Viser 1–16 av 43 resultater

 • T-B3213HC Grå

  TIGERNU Anti-Tyveri PC Ryggsekk T-B3213HC / TPU

  kr 1.090,00
  kr 545,00

  Tyverisikker ryggsekk hvor glidelåser er skjult slik at dte gjør det vanskelig for tyver. Egen lomme for bærbar datamaskin under skulderstroppen. Med reflekterende striper på hver side slik at det er lett å få øye på deg når du går langs veien i mørket. Det er også en skjult lomme på baksiden for verdisaker. Med toveis doble låsbare glidelåser kan du sikre deg mot tyveri av dine verdisaker. Det er også innebygget regntrekk som du kan benytte om det skulle begynne å regne. TPU modellen har ikke regntrekk da denne er sprutsikker uten regntrekk.

  Velg alternativLoading Done
 • Tigernu Business PC Ryggsekk T-B3331A

  Tigernu Business PC Ryggsekk T-B3331A

  kr 1.490,00
  kr 745,00

     

  Velg alternativLoading Done
 • Tigernu T-B3269A

  TIGERNU Elegant Business PC Sekk T-B3269A

  kr 1.090,00
  kr 545,00
  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU Klassisk Design PC Ryggsekk T-B3585

  TIGERNU Klassisk Design PC Ryggsekk T-B3585

  kr 890,00
  kr 445,00

  Denne PC ryggsekken er laget av sprutsikker og ripebestandig nylon som sørger for at den er slitesterk for å tåle tøffe forhold, i tillegg til at den er enkel å rengjøre. Sprutsikkert stoff beskytter eiendelene dine mot vannsprut og duskregn. Et uavhengig tykt polstret rom passer til bærbare datamaskiner opp til 15,6 tommers størrelse. Det store hovedrommet har mange små innerlommer som passer til iPad, penner, strømbank, mus, nøkler, telefoner, lader osv. 2 sidelommer og 2 rom med glidelås på forsiden til nøkler, paraply, notatbøker og andre små ting. Lomme på skulderstroppen og på toppen av sekken er for enkel tilgang til ofte brukte ting. Dette gjør det enkelt å organisere sekken din og spare deg for masse tid og ergrelser som ellers går med til å grave rundt for å finne det du trenger.

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3105A

  TIGERNU Klassisk Design Tyverisikret Ryggsekk T-B3105A

  kr 890,00
  kr 445,00

  Denne ryggsekken er tyverisikret med en TSA lås som gir deg ekstra sikkerhet i hverdagen, og ikke minst når du er på reise. Hovedrommet har flere lommer, samt en innebygget polstret lomme for bærbar datamaskin som passer for enheter opptil 15,6 «. Det er også romslig med plass for dine daglige behov som bøker, klær, powerbank, hodetelefoner og så videre. Det fremre rommet har også flere skillelommer som hjelper deg med organisere små ting som penner, lommebok, mobiltelefon, kabler etc. Utvendig finner du en glidelåslomme på den ene siden og en nettinglomme på den andre siden. I tillegg finner du en skjult lomme på baksiden dersom du har behov for å oppbevare viktige ting.

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3249A Student Ryggsekk TPU Svart

  TIGERNU Klassisk Student Ryggsekk T-B3249A

  kr 590,00
  kr 295,00

  Tigernu unisex klassisk ryggsekk som er laget av vannavstøtende slitesterk nylon som sikrer at ryggsekken varer lenge. Det holdbare materialet anbefales for studenter som ofte tar med seg skolebøker,  notatbøker og andre ting som veier endel. Den er også veldig behagelig å bruke ellers i hverdagen med polstrede og forsterkede skulderstropper, enten for shopping, piknik, arbeid eller korte turer. Hovedrommet har dobbel glidelås, og der finner du polstret lomme for iPad eller laptop på opptil 15-tommers, samt 4 andre innerlommer. I tillegg til en utvendig glidelåslomme er det lommer på begge sider for vannflaske og paraply.

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3143 Svart TIGERNU kvalitets student og forretningsryggsekk

  TIGERNU Kvalitets Student- og Forretningsryggsekk T-B3143

  kr 990,00
  kr 495,00

  En romslig og praktisk ryggsekk med flere separate rom, i tillegg til en egen lomme for bærbare datamaskiner opptil 15,6 tommer. Det romslige hovedrommet på denne ryggsekken er velegnet for bøker, A4-mapper og annet som du trenger i studiene. Det er også god plass for klær og andre daglige nødvendigheter om du skal ut og reise. To frontlommer og to sidelommer med glidelås, samt en skjult baklomme, gir deg nok plass for en mengde småting og sørger for at det er lett å holde dem godt organisert.

  OBS! USB versjonen leveres kun i svart

  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU Mote Design Flerbruks Ryggsekk T-B3184

  kr 690,00kr 790,00
  kr 345,00kr 395,00

     

  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU Mote PC Ryggsekk For Daglig Bruk T-B3939

  TIGERNU Mote PC Ryggsekk For Daglig Bruk T-B3939

  kr 890,00
  kr 445,00

  Dette er en lekker ryggsekk laget i sprutsikkert og ripebestandig stoff, slitesterk med et elegant utseende. TIGERNUs patenterte glidelås med fire tenner og låsbart glidelåshode gir deg sikkerhet for verdisakene dine. Selv om den er slank og moderne får du likevel plass til mye. Med et romslig hovedrom og mange andre små lommer er det enkelt å holde alt godt organisert, og du kan si farvel til å måtte grave rundt i sekken når du trenger noe, siden alle dine dingser og gadgets vil være godt organisert. Det polstrede laptop-rommet har plass til opptil 14 tommers bærbar PC. Baklommen har RFID-blokkering og gir deg ekstra beskyttelse, og med en USB-port utvendig og opplegg for strømbank innvendig, gir denne USB-ryggsekken gir deg en enkel og praktisk måte å lade mobile enheter mens du er på farten. Dette er en flott ryggsekk for skole, arbeid, weekendferie, eller forretningsreise,

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3142USB PC Ryggsekk med USB Lading

  TIGERNU Multifunksjonell Laptop PC Ryggsekk med USB Lading T-B3142USB

  kr 990,00
  kr 495,00

  Perfekt PC ryggsekk for både menn og kvinner, og et ideelt valg for studenter til bruk på skole eller høyskole, eller til daglig bruk på forretningsreiser og andre reiser.

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3142 Ryggsekk Sølvgrå

  TIGERNU Multifunksjonell Laptop PC Ryggsekk T-B3142

  kr 890,00
  kr 445,00

  En multifunksjons ryggsekk: Det er flere oppbevaringsrom, inkludert en iPad-lomme og et separat polstret rom for PC med briller. Perfekt for menn, kvinner eller studenter til daglig bruk på forretningsreise, skole, høyskole og reiser.

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3140 Sølvgrå PC Ryggsekk

  TIGERNU Multifunksjonell Mote Design PC Skole Ryggsekk T-B3140

  kr 990,00
  kr 495,00

  Denne velorganiserte ryggsekken er et perfekt valg for daglig bruk og reiseformål. Ett hovedrom med lomme for bærbar PC; ett frontrom for bøker, permer og så videre; to frontlommer med glidelås, to sidelommer med glidelås og en skjult baklomme som er godt å ha for ta vare på dine verdifulle ting. Det er også romslig plass for dine daglige behov, som bøker, klær, strømbank, hodetelefoner og så videre. Med så mange lommer er det veldig enkelt for deg å finne det du trenger uten å måtte grave rundt i sekken.

   

  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU PC Reisesekk Skolesekk Med Stor Kapasitet T-B3513

  TIGERNU PC Reisesekk Skolesekk Med Stor Kapasitet T-B3513

  kr 990,00
  kr 495,00

  Dette er en ryggsekk med stor kapasitet. Den har ett hovedrom med 2 mindre lommer, i tillegg til 2 rom for bærbar PC og  nettbrett. Det er også 2 lommer med glidelås foran på sekken, og den nedre lommen har 2 innerlommer og spalter for kulepenner. På sidene finner du 2 sidelommer for vannflaske og paraply. I denne spesielle designvesken finner du nok plass til bøker, klær, magasiner, mus, tastatur og så videre. Sekken er produsert i sprutsikker og ripebestandig oxford som hovedmateriale, noe som gjør ryggsekken svært slitesterk og miljøvennlig med lang levetid. Glidelåser og spenner er som alltid på TIGERNU produktene av høyeste kvalitet og en sann fornøyelse å bruke.

   

  Velg alternativLoading Done
 • T-B3032A Ryggsekk
  Utsolgt!

  TIGERNU PC Ryggsekk med Klassisk Design T-B3032A

  kr 890,00

  Klassisk PC Ryggsekk med separat polstret lomme for PC under skulderstroppene. Hovedrommet i sekken er delt i to ulike seksjoner, og to lommer på fronten sørger for at du har nok plass for alle dine daglige behov, og hjelper deg å holde sekken ryddig og oversiktlig. To sidelommer passer fint for vannflasken og paraplyen din. I tillegg er det en skjult lomme på baksiden som kan komme godt med for oppbevaring av mobilen din og andre verdisaker.
  Leveres i 5 ulike farger: Svart, Mørk Grå, Lys Grå, Lilla og Rød

   

  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU PC Ryggsekk T-B3331

  TIGERNU PC Ryggsekk T-B3331

  kr 890,00
  kr 445,00

     

  Velg alternativLoading Done
 • TIGERNU Reise og PC Ryggsekk Perfekt som Skolesekk T-B3508

  TIGERNU Reise og PC Ryggsekk Perfekt som Skolesekk T-B3508

  kr 690,00
  kr 345,00

     

  Velg alternativLoading Done