Viser 1–16 av 61 resultater

 • T-B3213HC Grå

  TIGERNU Anti-Tyveri PC Ryggsekk T-B3213HC / TPU

  kr 1.090,00kr 1.190,00

  Tyverisikker ryggsekk hvor glidelåser er skjult slik at dte gjør det vanskelig for tyver. Egen lomme for bærbar datamaskin under skulderstroppen. Med reflekterende striper på hver side slik at det er lett å få øye på deg når du går langs veien i mørket. Det er også en skjult lomme på baksiden for verdisaker. Med toveis doble låsbare glidelåser kan du sikre deg mot tyveri av dine verdisaker. Det er også innebygget regntrekk som du kan benytte om det skulle begynne å regne. TPU modellen har ikke regntrekk da denne er sprutsikker uten regntrekk.

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU PC Ryggsekk For Reise og Håndbagasje T-B3982
  Utsolgt!

  TIGERNU Business PC Ryggsekk For Reise og Håndbagasje T-B3982

  kr 1.490,00

  Denne praktiske reiseryggsekken passer for opptil 15,6 tommers bærbar PC. Hovedrommet er romslig nok til klesskift, bøker, hodetelefoner, lommebok, telefon, strømbank og så videre. De to fremre lommene med glidelås gir deg enkel tilgang til de små tingene dine som du ønsker å ha lett tilgjengelig.  Den er en allsidig ryggsekk og kan holde orden på alle tingene dine.

  Sekken er laget av sprutsikker og ripebestandig oxford materiale, så du kan være trygg på at dette er en sekk du har glede av i lang tid. Glidelåsene og annet tilbehør er som alltid av høyeste kvalitet slik man forventer av produkter med TIGERNU-logoen. Innebygget ekstern USB-port for strømbank du oppbevarer inne i sekken gir deg en praktisk måte å lade telefon, nettbrett osv. når du er på farten og ikke har tilgang til vanlig lader. De som liker å høre på musikk vil sette pris på å finne et dedikert hull for ledningen til hodetelefoner. Baklommen på sekken passer godt for verdisaker, og du kan oppbevare dine viktige ting der. Det er en hempe på den høyre skulderstroppen til å henge brillene dine, og på den venstre skulderstroppen er det en liten lomme med glidelås hvor du f.eks. kan ha kortet ditt. Denne lommen på skulderstroppen er utstyrt med RFID-blokkering for ekstra sikkerhet. En allsidig ryggsekk som lar deg holde orden på alle tingene dine.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Tigernu Business PC Ryggsekk T-B3331A

  Tigernu Business PC Ryggsekk T-B3331A

  kr 1.490,00

     

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Business PC Ryggsekk T-B3983
  Utsolgt!

  TIGERNU Business PC Ryggsekk T-B3983

  kr 1.390,00

  For denne PC ryggsekken har designeren valgt å benytte TPU materiale av høy kvalitet som hovedmateriale, hvilket er sprutsikkert, ripebestandig og veldig slitesterkt, i tillegg til at det gir sekken et eksklusivt utseende. Glidelåsene er som alltid av høyeste kvalitet på TIGERNU produktene, og frontglidelåsen er også reflekterende, hvilket gir deg ekstra sikkerhet i mørket. Den romslige ryggsekken har et separat rom for bærbar PC opptil 15.6 tommers størrelse, og et hovedrom som du kan åpne hele 180 grader slik at du får full oversikt. Her finner du flere praktiske lommer, og også en egen lomme spesielt for å oppbevare våte gjenstander slik at disse ikke blandes med andre saker i sekken. De polstrede skulderstroppene gjør det behagelig for deg å bære sekken, og vil redusere belastningen på skuldrene dine. Her finner du også en egen hempe for å henge solbrillene dine og lomme med glidelås for f.eks. busskort o.l. Lommen på baksiden passer fint for å oppbevare verdisaker da denne er vanskelig tilgjengelig for lommetyver. På baksiden har du også en bagasjerem for å feste sekken til trillekoferten din når du reiser.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Crossover Bag og Ryggsekk T-S8089

  TIGERNU Crossover Bag og Ryggsekk T-S8089

  kr 490,00

  Denne crossover bagen er har et veldig praktisk design som gjør at den med et par enkle grep kan brukes både som crossover bag og ryggsekk. Den er laget av sprutsikker og ripebestandig nylon i tillegg til ekte lær, hvilket sørger for at den er svært slitesterk og samtidig svært elegant. Størrelsen passer perfekt til en iPad Mini på 7,9 tommer, eller et 8 tommers Android nettbrett. Hovedrommet har stor kapasitet og passer til telefon, strømbank, lommebok, vannflaske og så videre. Med to separate glidelås lommer på fronten har du plass til småsaker som f.eks. kulepenner, nøkler, kabler osv. På baksiden er det en egen lomme med RFID-blokkering slik at du kan sikkert kan oppbevare kort, pass og annet med RFID chip uten å bekymre deg for at disse kan bli avlest og misbrukt. Den eksterne USB-porten gir deg muligheten til å lade enheten din når som helst uten å ta ut strømbanken fra bagen, og mange vil sette pris på det praktiske hullet for høretelefonkabel.
  OBS! Strømbank er ikke inkludert, og må kjøpes separat.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Tigernu T-B3269A

  TIGERNU Elegant Business PC Sekk T-B3269A

  kr 1.090,00
  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Klassisk Bag For Reise og Fritid T-N1018
  Utsolgt!

  TIGERNU Klassisk Bag For Reise og Fritid T-N1018

  kr 690,00

  Denne duffle bagen er laget av sprutbestandig og ripebestandig polyester av høy kvalitet, og er svært slitesterk og solid. Glidelåsene er av velkjent TIGERNU kvalitet, og størrelsen er perfekt for å ta med som håndbagasje inne i kabinen når du er ute på reise. Det er ett stort hovedrom, to sidelommer, samt to front- og baklommer, som kan bidrahjelper deg å ha full oversikt og holde alle eiendelene dine godt organisert. Bagen har en avtakbar stropp og du kan bære den enten i hånden eller over skulderen etter behov. Den sklisikre ABS-platene på bunnen gjør at bagen ikke så lett blir skitten når du setter den fra deg.

   

  Les merLoading Done
 • TIGERNU Klassisk Design PC Ryggsekk T-B3585

  TIGERNU Klassisk Design PC Ryggsekk T-B3585

  kr 890,00

  Denne PC ryggsekken er laget av sprutsikker og ripebestandig nylon som sørger for at den er slitesterk for å tåle tøffe forhold, i tillegg til at den er enkel å rengjøre. Sprutsikkert stoff beskytter eiendelene dine mot vannsprut og duskregn. Et uavhengig tykt polstret rom passer til bærbare datamaskiner opp til 15,6 tommers størrelse. Det store hovedrommet har mange små innerlommer som passer til iPad, penner, strømbank, mus, nøkler, telefoner, lader osv. 2 sidelommer og 2 rom med glidelås på forsiden til nøkler, paraply, notatbøker og andre små ting. Lomme på skulderstroppen og på toppen av sekken er for enkel tilgang til ofte brukte ting. Dette gjør det enkelt å organisere sekken din og spare deg for masse tid og ergrelser som ellers går med til å grave rundt for å finne det du trenger.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • T-B3105A

  TIGERNU Klassisk Design Tyverisikret Ryggsekk T-B3105A

  kr 890,00

  Denne ryggsekken er tyverisikret med en TSA lås som gir deg ekstra sikkerhet i hverdagen, og ikke minst når du er på reise. Hovedrommet har flere lommer, samt en innebygget polstret lomme for bærbar datamaskin som passer for enheter opptil 15,6 «. Det er også romslig med plass for dine daglige behov som bøker, klær, powerbank, hodetelefoner og så videre. Det fremre rommet har også flere skillelommer som hjelper deg med organisere små ting som penner, lommebok, mobiltelefon, kabler etc. Utvendig finner du en glidelåslomme på den ene siden og en nettinglomme på den andre siden. I tillegg finner du en skjult lomme på baksiden dersom du har behov for å oppbevare viktige ting.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Klassisk Messenger Bag Skulderveske T-S8119

  TIGERNU Klassisk Messenger Bag Skulderveske T-S8119

  kr 690,00

  Dette er messenger bag i det typiske klassiske designet i sprutsikkert og ripebestandig materiale med to svarte striper på forsiden som gir den et litt røft utseende.

   

  Legg i handlekurvLoading Done
 • T-B3249A Student Ryggsekk TPU Svart

  TIGERNU Klassisk Student Ryggsekk T-B3249A

  kr 590,00

  Tigernu unisex klassisk ryggsekk som er laget av vannavstøtende slitesterk nylon som sikrer at ryggsekken varer lenge. Det holdbare materialet anbefales for studenter som ofte tar med seg skolebøker,  notatbøker og andre ting som veier endel. Den er også veldig behagelig å bruke ellers i hverdagen med polstrede og forsterkede skulderstropper, enten for shopping, piknik, arbeid eller korte turer. Hovedrommet har dobbel glidelås, og der finner du polstret lomme for iPad eller laptop på opptil 15-tommers, samt 4 andre innerlommer. I tillegg til en utvendig glidelåslomme er det lommer på begge sider for vannflaske og paraply.

   

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Konvertibel Bærbar PC Veske Dokumentmappe T-L5150

  TIGERNU Konvertibel Bærbar PC Veske Dokumentmappe T-L5150

  kr 590,00

  Dette er en konvertibel bærbar PC veske med forsterket bærehåndtak og skulderstropp slik at den kan bæres på tre ulike måter, som koffert, skulderveske eller messenger bag. Vesken er laget av sprutsikker og ripebestandig oxford, hvilket sikrer at du kjøper en veske du vil ha glede av i lang tid. Innvendig finner du en polstret lomme for bærbar PC som passer for enheter opptil 13,1 tommer. Den har også en mengde andre lommer som passer fint for nettbrett, mobiltelefon, strømbank, penner, notatbøker osv. Her vil du finne det enkelt å holde alt godt organisert. Denne vesken kan åpnes 90 grader med to stropper på siden for å holde den oppreist slik at du kan bruke den bærbare datamaskinen hvor som helst mens den fortsatt er inne i vesken. Når du er ute på reise vil du sette pris på å kunne feste vesken til trillekofferten din med bagasjeremmen på baksiden.

   

  Legg i handlekurvLoading Done
 • Tigernu Kortholder Med RFID Blokkering T-C001

  Tigernu Kortholder Med RFID Blokkering T-C001

  kr 149,00

  Praktisk kortholder laget av PU sprutsikkert og ripebestandig kunstig lær. Her har du plass til 6 kort, tre på hver side, samt et innerrom for sedler og lignende. Kortholderen har RFID blokkering som beskytter kortene dine og holder din personlige informasjon trygg mot skanning.

  Legg i handlekurvLoading Done
 • T-B3143 Svart TIGERNU kvalitets student og forretningsryggsekk

  TIGERNU Kvalitets Student- og Forretningsryggsekk T-B3143

  kr 890,00kr 990,00

  En romslig og praktisk ryggsekk med flere separate rom, i tillegg til en egen lomme for bærbare datamaskiner opptil 15,6 tommer. Det romslige hovedrommet på denne ryggsekken er velegnet for bøker, A4-mapper og annet som du trenger i studiene. Det er også god plass for klær og andre daglige nødvendigheter om du skal ut og reise. To frontlommer og to sidelommer med glidelås, samt en skjult baklomme, gir deg nok plass for en mengde småting og sørger for at det er lett å holde dem godt organisert.

  OBS! USB versjonen leveres kun i svart

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Tigernu Mamma Designer Bag Ryggsekk T-B3355

  Tigernu Mamma Designer Bleiebag Stelleveske Ryggsekk T-B3355

  kr 590,00

     

  Velg alternativLoading Done Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • TIGERNU Messenger Bag Skulderveske Med Stor Kapasitet T-L5105

  TIGERNU Messenger Bag Skulderveske Med Stor Kapasitet T-L5105

  kr 390,00

  Denne skuldervesken er laget av sprutsikkert og ripebestandig oxford av høy kvalitet. Den er svært solid og ikke minst lett å tørke av om du er uheldig og søler noe slik at du har glede av den lenge. Vesken har et hovedrom med en polstret støtsikker nettbrettplass som passer til nettbrett på opp til 9,7 tommer. Den er også romslig nok til dine daglige behov, som f.eks. lommebok, notatbok, strømbank etc. To mindre  lommer med glidelås foran passer perfekt for alle små ting som du ønsker å ha enkelt tilgjengelig. En skjult lomme på baksiden gjør den vanskeligere tilgjengelig for tyver, og er bra for å kunne sikre viktige eiendeler.

   

  Legg i handlekurvLoading Done