International Brands AS (org.nr. 927 303 159) og vår nettbutikk Tigernu.no respekterer ditt personvern når du besøker våre nettsider uansett om du er kunde, bare er innom for å kikke på våre produkter, eller om du har andre grunner for å besøke våre nettsider.

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer for behandling av personopplysninger som du registrerer gjennom våre nettsider på Tigernu.no

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen, våre retningslinjer for personvern generelt, eller annet omkring emner berørt i denne erklæringen, eller om du ønsker å trekke tilbake et samtykke gitt via våre nettsider, slette tidligere registreringer, eller få utført andre tiltak du ikke selv har direkte tilgang til, ber vi deg ta kontakt med oss på e-post kontakt@tigernu.no

Formålet med innsamling av personopplysninger på våre nettsider

De opplysningene vi samler inn via våre nettsider blir kun benyttet til det formålet som klart fremgår av informasjonen på den siden du registrerer deg via. Dette er pr. i dag:

  • Registrering av bestillinger og betalinger, behandling av ordre, og levering av varer bestilt gjennom vår nettbutikk
  • Utsendelse av nyhetsbrev dersom du har valgt å motta nyhetsbrev
  • Utsendelse av SMS for ordre- og sendingsbekreftelser
  • Behandling av henvendelser kundeservice

Dine personopplysninger blir kun brukt til det/de oppgitte formålene. Opplysningene blir slettet fra vårt system når din forespørsel er ferdig behandlet med mindre du har samtykket i at vi tar vare på opplysninger for andre formål, for eksempel utsendelse av nyhetsbrev. I så fall vil vi minimum lagre ditt navn og din e-post adresse videre for dette formålet. Nødvendig informasjon vil bli lagret/arkivert for lenger perioder når dette er nødvendig for å overholde offentlige lover og regler slik det fremgår av bl.a. kjøpsloven og regnskapsloven.

Hva slags opplysninger blir registrert?

Eksempler på opplysninger som blir registrert (vi ber kun om de opplysningene som er nødvendig for at vi skal kunne besvare din henvendelse. Omfanget kan derfor variere)

Etter at du har gitt ditt samtykke vil vi samle inn noe informasjon for å gi deg relevante tilbud og informasjon. Det vi samler inn av informasjon er:

  • E-post adresse for utsendelse av nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken anmeld meg som du finner nederst i nyhetsbrevet.
  • Ditt mobilnummer for SMS utsendelse. Du kan når som helst melde deg av vår sms tjeneste ved å følge instruksjonene i sms utsendelsen.

For alle formål registrerer vi:

  • Fullt navn
  • E-post adresse

Handler du på nett ber vi også om:

  • Leveringsadresse med postnummer og poststed
  • Ditt mobilnummer Slik at fraktselskapet kan kontakte deg angående leveransen

Når du registrerer deg, har du også mulighet til å be om å stå på liste som mottager av nyhetsbrev. Dette kan du når som helst melde deg av ved å klikke på lenken nederst i nyhetsbrevet .

Hvem får tilgang til disse opplysningene?

Disse opplysningene brukes kun av International Brands AS og våre nettbutikker. Opplysningene blir ikke videresendt utenfor vår kontroll og de blir heller ikke brukt til andre formål enn det som er opplyst og det du har gitt samtykke til. Ønsker vi å benytte opplysningene til noe annet, spør vi først. Dette står imidlertid ikke i veien for at vi kan engasjere underleverandører for å utføre deler av databehandlingen, f.eks. en leverandør av netthandelstjenester, en betalingstjenesteleverandør og lignende. Vi benytter kun underleverandører som opererer innenfor EU/EØS området eller som gjennom andre avtaler og forpliktelser er godkjent for å behandle personopplysninger i EU/EØS området. Alle våre underleverandører er bundet gjennom databehandleravtaler som strengt regulerer hvordan og under hvilke omstendigheter dataene skal behandles.

Analyse

Når du bruker dette nettstedet, bruker vi automatisk datainnsamlingsteknologi (Google Analytics) for å samle viss informasjon om enheten din, surfeaksjoner og mønstre. Dette inkluderer vanligvis informasjon om hvor du er, hvordan du bruker nettstedet vårt og all kommunikasjon mellom datamaskinen din og dette nettstedet. Blant annet vil vi samle inn data om typen datamaskin du bruker, Internett-tilkoblingen din, IP-adressen din, operativsystemet ditt og nettlesertypen din.
Vi samler inn disse dataene for statistiske formål, og vi samler ikke inn personlig informasjon. Formålet med disse dataene er å forbedre nettstedet og tilbudene våre.
Hvis du ønsker å velge bort Google Analytics slik at ingen av dine personlige opplysninger blir samlet inn og lagret av Google Analytics, kan du laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on her. For mer informasjon om hvordan Google samler inn og bruker dataene dine, kan du få tilgang til Googles personvernregler her.

Spamkontroll

Vi har implementert Google’s reCAPTCHA v3 på vår nettside for å blokkere for spam og misbruk, og bruken av reCAPTCHA v3 er underlagt Google’s Personvernserklæring.

Lagring og oppbevaring

Opplysninger registrert på våre nettskjema lagres så lenge det er behov for det for å kunne behandle din forespørsel eller betjene deg med de tjenestene og aktivitetene du har samtykket i å delta i. Merkantil informasjon knyttet til salg oppbevares i det omfang og så lenge som det er nødvendig for å etterleve offentlige krav og pålegg som f.eks. krav etter kjøpsloven og regnskapsloven.

Rett til innsyn, korrigering og sletting

Du kan når som helst se dine opplysninger og korrigere disse ved å logge deg inn under linken «Min konto». Dersom det er lenge siden vi har sett deg, vil vi be deg verifisere opplysningene dine når du logger deg på. Vi vil informere deg om endringer i denne personvernerklæringen og andre relevante endringer neste gang du er pålogget. Du har når som helst anledning til å trekke tilbake ett eller flere samtykker angående forskjellig bruk av opplysningene, eller be om at opplysningene slettes. Vennligst se kontaktinformasjon i begynnelsen av denne erklæringen for slike henvendelser.

Rett til å motta kopi av registrerte opplysninger og tilknyttet informasjon

Der det er relevant, kan du be om å få en kopi av de registrerte opplysningene og eventuelle tilknyttede data. Benytt kontaktinformasjon øverst i dette dokumentet til slike henvendelser.

Rett til å trekke tilbake samtykke

Har du gitt samtykke til behandlinger og ønsker å trekke disse tilbake, gjør du det lettes via «Min konto». Er du ikke registrert som bruker, men ønsker å trekke tilbake samtykke, gjøres dette enten ved å følge instruks i kommunikasjon vi sender ut, f.eks. nyhetsbrev, eller ved å sende en forespørsel om dette til kontakt@tigernu.no

Vår plikt til å bekrefte at du er deg

Når du henvender deg til oss for å få endret, slettet og/eller overført dine data, kan de hende vi vil be om en entydig bekreftelse før forespørselen iverksettes. Dette gjør vi for å sikre deg mot identitetstyveri, feilaktig endring ved navnelikhet og andre negative konsekvenser som kan oppstå ved unøyaktig identifisering av dine opplysninger. Slik bekreftelse kan være via e-post til din registrerte e-postadresse eller sms til din registrerte mobiltelefon.

Klage

Dersom du mener dine opplysninger er registrert på feilaktig grunnlag, blir benyttet i strid med dine interesser, eller blir benyttet på en måte som kan forårsake urimelige negative konsekvenser for deg som person, har du rett til å bringe saken opp for det norske Datatilsynet. Kontaktinformasjon og retningslinjer finner du på deres hjemmeside www.datatilsynet.no